Kohta on taas joulukalenteri(suklaan) aika

Joka vuosi sitä odottaa innoissaan, että pääsee avaamaan suklaakalenteria, ja joka vuosi saa todeta, että kalenterisuklaa on kyllä aika kamalaa. Sama maku löytyi mielestäni, kun kaupasta tarttui Pirkka-merkin maitosuklaanapit. Käyn aika harvoin K-kaupoissa, ja nämä leivontaan tarkoitetut napit olivat minulle ihan uusi tuttavuus Suomessa. Makuina löytyi tumma-, maito- ja valkoinen suklaa, ja koska kaapissa odotti Englannista tuomani tummat suklaanapit, päädyin tähän maitosuklaaversioon.


Cookie-resepti on tuttu vanha ohje, jolla tulee mielestäni ihania keksejä, kannattaa kokeilla! Mutta näiden nappien maku oli kyllä aluksi pettymys. Yllätyksekseni paiston jälkeen napit maistuivat kekseissä oikein hyviltä, joten nyt olen miettinyt, pitäisikö joulukalenteri-suklaatkin paistaa uunissa :)


Kuviin pääsi ihana Nicolas Vahén puinen alusta, jonka sorruin ostamaan syyslomareissulla. Tosin en ilmeisesti ihan ollut sisustusliikkeen vakioasiakkaan oloinen, kun myyjä minua tuijotti kassalla hetken ja kysyi sitten reippaasti: "Ai siis halutako sä ostaa tuon?" :) Ja kyllä, ehdottomasti halusin.

Kommentit