perjantai 19. syyskuuta 2014

Keltaista pojalle


Pojan huoneessa ei vieläkään ole tapahtunut mitään mullistavaa. Sitä on vain niin mukava kuvailla, kun harvoin on kaikki tavarat näin paikoillaan :) Siirtelin kuitenkin tuon mustan viirinauhan tuohon sängyn yläpuolelle, sopii mielestäni hyvin tuohon ankkataulujen päälle. Pieneen naulakkoon ompelin ja leimailin pienen viirin jämäpaloista ja tuosta Eurokankaan kivasta salmiakkikuvioisesta nauhasta. 


Tekstiviirin idea ei ole kyllä ollenkaan oma, idean teksteineen sain täältä. Ja onhan tuo minun lopputulos tuollainen kyhäelmä, mutta sopii näihin kuvioihin :) Vastakkaisella seinällä pojan huoneessa onkin tuo pöytäryhmä, joka kyllä tekisi mieli maalata. Toisaalta tuo puun väri on kiva ripauksena tässäkin huoneessa, mutta toisaalta valkoisena se olisi myös mukavan näköinen..


Lempilelut meillä vaihtelee, ja nyt on kovassa huudossa tuo "ritari Mikke"-linna. Linnassa asustaa kolme ritaria, ja kaikkien nimi on kuulemma ritari Mikke :) Toinen uudempi ihastus on nuo kiikarit, jotka ostin juuri eilen pojalle Lidlistä, hintaa oli hitusen alle kymppi. Nyt meillä sisäretkeillään ahkerasti, ehkä joskus vielä oikeastikin kiikaroidaan pihalla.
Hyllyn päällä tavarat vähän aina vaihtuvat. Ajatuksena kuitenkin alunperin oli, että tänne korkealle voi nostaa kyniä, sormivärejä ja muuta sellaista, joka on kiva olla helposti saatavilla aikuisen opastuksella. Numeropurkissa on tällä hetkellä Haman maksihelmiä, ja noissa toisissa peltipurkeissa on kyniä ja taskulamppu yms. Kenkälaatikon päällystin Tine K:n harlekiinipaperilla, se kätkee sisänsä peite- ja sormivärit. Hyllyn alla seinässä on tuo harmaa työkaluseinä, josta edelleen kovasti pidän. Ehkä sen paikkaa olisi voinut paremmin miettiä, mutta tuossa se nyt on.

Hyllyn oikealle puolelle ripustelin tänään toisen Putinki-liikkeen muumijulisteista, jotka jo kesäkuussa ostin V:lle Helsinki-Vantaan Muumikaupasta. Ajatuksena on ostaa mustat, puiset housuhenkarit ripustukseen molemmille julisteille, mutta oli pakko päästä kokeilemaan jo ideaa muovisella henkarilla. 


Ja se päiväpeitto asia, jota jo pidempään olen tuumaillut.. No, Seinäjoelta tarttui mukaan tällaiset Anno-malliston syyskankaat. Ehkäpä näistä saisi jotain aikaiseksi, keltainen väri on ainakin aika mainio. Tuo Annon pussilakana on mielestäni aivan ihana, mutta kaipaan kuitenkin sitä päiväpeittoa tuohon päälle. Vielä pitäisi ehtiä hakemaan pitkästi vetoketjua, sitten ompeluprojekti voisi käynnistyä... :)

Oikein ihanaa syyskuun viikonloppua sinulle!

2 kommenttia:

 1. Hei! Löysin tieni kivaan blogiisi ja liityin lukijaksi :-) Lastenhuone aiheena on ajankohtainen
  omalla kohdallani lähes päivittäin, sisustaminen niiden osalta jumittaa pahan kerran, ja
  on tosi kiva nähdä millaisia ratkaisuja muut ovat tehneet! :-) Hyvältä näyttää siellä ainakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lastenhuoneen sisustaminen on kyllä haastavaa, kun on niin paljon tavaraa vailla paikkaa.. Ja vaikka paikka löytyisikin, ei tavarat tunnu ikinä olevan siellä :) Kiva, kun löysit tänne blogiini!

   Poista

Kurkistus puutarhaan kesäkuun alussa

Talon päädyllä on melko yllättäen ehkä aurinkoisin kukkapenkeistäni, tässä riittää sekä valoa että tuulensuojaa kasveille. Nämä pitkätkin...