Tulipahan lomailtua!

Se on sitten taas elokuu, ja kohta aika mennä töihin. Heinäkuu oli kylmän ja kolean kesäkuun jälkeen täälläkin helteinen. Lupasin, etten valita kuumuutta, mutta ehkä muutaman kerran tuli tuskailtua hellehien kanssa. Siitä huolimatta, olipa mahtavaa ja aurinkoista! Heinäkuussa puuhailtiin paljon kotosalla, ja saatiin monta suunniteltua projektia valmiiksi (tai edes aloitettua).  Tässä pikaterveisiä meidän lomalta :)


Heinäkuun toisella viikolla pääsimme nauttimaan mökkilomaa oman perheen parissa. Nautimme vedestä, säästä ja ehdottomasti maisemista.


Tänä kesänä olen ehtinyt kokeilla montaa ihanaa ruoka- ja leivontaohjetta, ja toki samalla nauttia ystävien seurasta:) Tämä ihana (no, mies ei kyllä tykännyt) tuorejuustobrowniejuustokakku (mikä nimi!) valmistui juhlistamaan hääpäiväämme. 

Meidän pieni päällikkömme V on nyt 2,5 vuotta vanha, ja kesälomaviihdykettä piti toki keksiä. Emme tehneet suurempia suunnitelmia, mutta monenlaista kivaa ehdittiin tehdä. Serkkujen kanssa puuhailu oli ehdottomasti suosikkiasioita oman vesipyssyn saamisen lisäksi. Ilmaisia kesärientoja keksimme paljon. V:n sedän perheen kanssa kävimme katselemassa kotieläimiä Tampereella Ahlmanin tilalla, ja miehet veivät lapset nauttimaan Sorsapuistosta ja läheisestä leikkipuistosta. Kävimme rannalla, söimme terassilla ja olemme leikkineet niin ulkona kuin sisälläkin monen monta tuntia. Lisäksi V on ollut yökylässä mummoloissa muutaman yön verran.


Tänä kesänä kävimme myös Ähtärin eläinpuistossa, jossa lapset kuumasta päivästä huolimatta viihtyivät hyvin. Varauduimme matkaan eväillä, ja paikan päällä olikin mahtavat puitteet: grillauspaikoilla oli pienet kaasugrillit, joilla meidän perusmakkarat valmistuivat tuotaa pikaa. Toisena maksullisena kesäkohteena meillä oli Vaasan Tropiclandia läheisen sijaintinsa vuoksi. Meidän V tosin ei kovin viihtynyt auringossa ja kivoissa lasten piha-altaissa, vaan toivoi, että oltaisiin voitu jäädä leikkimään vessaan :) Täytyy kyllä sanoa, että enemmän rahoille tuntui olevan vastinetta tuolla eläinpuistossa, mutta varmasti tuo vesipuisto vuoden tai parin päästä on enemmän meidänkin pojan mieleen.


Paljon olemme olleet kotoa poissa, ja nyt alkusyksystä piha kyllä vaatii taas hoitoa ja rakkautta. Mutta kyllä se kannattaa, näin ihana näky odotti meitä kotona. Nyt jäljellä on enää muutama lilja, ja saa jännittää mitä tänä syksynä vielä ehtii kukkia. Ja niitä uusia projekteja ja suunnitelmia on pää pullollaan helteisten päivien jälkeen :)

Kommentit

  1. Hienolta näyttää :) Vau mikä maisema teiltä tuolta liljapenkin takaa avautuu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pelto naapurin puolella on aina houkuttelevaa:) Mutta kyllä, tuo maisema on meidänkin mieleen, peltomeri <3

      Poista

Lähetä kommentti