Puolikuuta perunasta


Keväällä etsiskelin sopivaa verhokangasta työhuoneeseen, jonne kaipasin vähän jotain piristystä. Työhuone on aika vaiheessa sisustuksen suhteen, monta asiaa odottelee toteuttajaa ja rahavarojen karttumista :)

 Niinpä kun törmäsin tähän My Scandinavian Home -blogin oivaan ideaan, ajattelin tarttua tuumasta toimeen. Tarkoituksena siis jäljitellä ihanaa Ferm Livingin Half Moon-kuosia.No, nyt vasta näinä kesäkuun kylminä päivinä on ollut aikaa ja energiaa tällaisia puuhailuja viimeistellä. Ja kun jääkaapissa oli taas vaihteeksi pussissa muutama itänyt peruna, oli tähän puuhaan hyvä ryhtyä.

Ostin Eurokankaasta vaalea puuvillakangasta metrin hintaan 4,90e. Piirsin tussilla melko tasaisin välein aika suoria viivoja poikittain pestylle ja silitetylle kankaalle. Sitten leikkasin kolme perunaa puoliksi, ja painoin kuviot mustalla Versacraftilla ihan sattumanvaraisessa järjestyksessä.

Kun sain kuviot painettua ja kangas oli kuivunut, silitin musteen kiinni kankaaseen. Sitten vain ompelu, ja verho on valmis! Todella helppo verho, ja onhan se ihan hauskannäköinenkin, vai mitä? :) Ja toisaalta, jos ei tuo kuviointi kauaa miellytä, verhon hintakaan ei päätä huimannut.

Kuvat otettu eilen, jolloin pihalla edes näytti vähän kesäiseltä... Nyt on tullut jo raekuuro, mitähän tähän päivään vielä mahtuukaan... :)

Kommentit

 1. Loistoidea ja mahtava toteutus - tykkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, idea täysin kopioitu, mutta oli kyllä kiva tehdä :)

   Poista
 2. Voi miten hieno, sain kaverilta ylijääneitä kangasvärejä, pitääpä koittaa ku kerkiää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun sormet syyhyää painaa nyt jokapuolelle noita perunankuvia, mutta täytyy hillitä itsensä. Tai onhan tossa tota valkosta seinääkin... :)

   Poista
 3. Wau! Upeat verhot, kuin suoraan sisustuslehden sivuilta olevaa designia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Onneksi huoneen kaaos tasapainottaa kokonaisuutta, ei ole liian huoliteltua :D

   Poista

Lähetä kommentti