Olohuoneen päivitystä


Hienosti näkyy kuvassa myös kuvaajan heijastus :)
Meidän talon sisustuksessa on monta tyhjää kohtaa, mielessä on monta sitten joskus haavetta. Yksi isoimmista haaveista kotiutui ennen joulua, kun ostimme ihanan kaapin olohuoneen seinälle. Kirjoille tämä kaappi ei oikein käy, kun hyllyt eivät paljoa painoa kestä. Alimmalle hyllylle kirjoja kuitenkin saatiin sijoitettua, muut kirjat ovat vielä autotallin varastossa. Sitten joskus nekin toivottavasti löytävät paikkansa.

Viinipulloille haaveilin paikkaa keittiöön, mutta siellä ei tilaa tällä hetkellä oikein ole. Sitten muistinkin, että olemme saaneet siskoltani muutama vuosi sitten Habitare-messujen tuliaisena kauniin telineen, ja sijoitin sen nyt tuonne hyllyn päälle. Hyllyn vasemmalle puolelle siirsin anopilta saadun puisen tarjoiluvaunun. Ensin ajattelin maalata vaunun mustaksi tai valkoiseksi, mutta ainakin nyt tuo ripaus vaaleaa puuta sopii mielestäni kauniisti olohuoneen nurkkaan.

Uuden pikkuisen kalusteen löysin Minimanista, jakkaralla oli hintaa 29 euroa. Musta metallinen jakkara sopii mielestäni juuri tuohon hyllyn viereen, vaikka sillä ei varsinaista käyttötarkoitusta olekaan. Tosin pieni kuvausjärjestelijäni sitä välillä lykkää ympäri olohuonetta, tai kantaa vaihtoehtoisesti huoneestaan omatkin jakkaransa sen viereen.


Seuraava sitten joskus työmaa löytyykin läheltä tätä olohuoneen takaseinää. Aktiivinen apulainen on innokas musiikinkuuntelija, ja cd-telineet on siksi käännettynä väärinpäin. Levyt eivät myöskään mahdu enää näihin torneihin, vaan niitä on komeana pinona myös tuossa päällä. Lisäksi tuo pyökin sävy ei enää oikein silmää miellytä, kaikkien muiden huonekalujen kohdalla olemme jo tuosta puusta luopuneet. Ehkä telineet voisi maalata, ja kiinnittää seinään. Ihanaa on, että ulko-ovelta näkee tuon olohuoneen hyllyseinämän, mutta ikävästi myös tuon cd-levujen säilytyshärpäkkeen. Inspiraatiota odotellessa vinkkejä otetaan vastaan.

Kommentit

 1. Kaunis tuo vitriini. Meillä on samanlaiset cd/DVD-tornit. Meidän omat on mun mielestä myös väärän väriset ja oon kans miettinyt,että mitähän niille keksiis.. Mitenkähän DC-FIX toimisi?! Ite en oo sitä testannut, mutta monissa blogeissa sitä on nyt käytetty. Sillä sais ainakin sellaisen pinnan, kun haluaisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, tuo DC-FIX voisi olla hyvä idea... Harkitsin marmorikuvioitua kerran tarjottimen päällystämiseen, mutta se tuunaus on vielä odotuslistalla...

   Poista
 2. Aivan ihana vitriini! Blogiasi on niin mukava seurailla :)

  VastaaPoista
 3. Mikä tuo seinän tapetti on? Ei ole aivan yksivärinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapetti on edellisten asukkaiden valitsema, joten ikävä kyllä en tiedä valmistajaa tai nimeä. Ei tosiaan ole yksivärinen, vaan tuollainen beigenharmahtava, ehkä siis greige :) Ihan kiva kuitenkin omaankin silmään, vaikka haaveilen tummasta tehosteseinästä tähän kaapin taakse :D

   Poista

Lähetä kommentti