Kevättääkö?

 Täällä on hirmuinen keväänodotus, vaikka talvea tuskin on ollutkaan. Parhaiten sen huomaa siitä, että huomaan etsiväni erilaisia keltaisia verhoja ja tyynyjä. Siis keltaisia! Meillä on kyllä värejä, mutta keltaista tässä taloudessa ei juurikaan tavata. Vakavat kevätoireet siis menossa.

Pahimpaan keltaisen puutokseen ostin keltaisen käsisaippuan keittiöön. Etiketti oli vain melkoisen ruma, joten taioin mustasta liitutaulukontaktimuovista (huh!) siihen ja naapuripulloon uudet etiketit. Pullojen kaveriksi kotiutui Säde -kaupasta ihana puinen tiskiharja, ei ehkä kovin käytännöllinen hankinta... Mutta aika söpö :)
 

Niin ja kaveripullossa on kirkasta ja kaatonokka. Kirkasta tiskiainetta, ja kaatonokka on jostain baaritarvikesetistä, jolle ei juurikaan ole ollut käyttöä. Nytkin lähtö on lähellä joka kaatokerta, koska ainakaan tiskiaine ei kovin nopeasti kaatonokasta läpi solahda. 

Pidän siitä, että tiskiaine on helposti saatavilla, ja kädet pesen keittiössä vähän väliä. Saapa nähdä ovatko nämä pullot kuitenkaan kovin pysyvä ratkaisu.

Kommentit

  1. Selvää keväistä pesänrakennusviettiä täällä myös. Ikkunaverhot ja tyynynpäälliset to do-listalla.

    VastaaPoista
  2. :) Kevät on niiin ihanaa... Tosin aika armottomasti paljastaa pilkahteleva aurinko pölyt ja pienet sormenjäljet... :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti