perjantai 1. marraskuuta 2013

Syyslomalla


Syysloma oli ja meni, lähinnä se kului täällä kotosalla. Yhtenä päivänä pakkasin V:n autoon, ja ajoimme Seinäjoelle hakemaan siskoa junalta. Ja koska siellä olimme, teimme kaksi "pakollista" pysähdystä: Taitopuoti Paperinauhaan ja toisen sisustusliike Sapiraan. Ensimmäisessä hillitsin itseni (kerrankin) aika hyvin, mukaan ei tarttunut kovinkaan montaa asiaa, mitä en etukäteen olisi ajatellut. Sen sijaan tuolta Sapirasta mukaan tarttui muutama tavara, joita olin ajatellut, mutta en vielä erityisesti tiennyt tarvitsevani.

Tämä on toinen niistä, Riviera Maisonin sirotinsetti. Tähän kuuluu siis munanmuotoiset suola- ja pippurisirottimet, jotka ovat keittiössä. Mutta tämä kenno-osa oli heti ajatus siirtää makuuhuoneeseen lipaston päälle, ja nyt siinä majailevat ne korut, jotka kotiin tullessa heti riisun mihin sattuu. Etsin aina sormuksia ja rannekoruja, ja nyt niille (ainakin teoriassa) on olemassa oma paikka.

Ihanaa marraskuun alkua. Ehkä nyt voisi viikonlopun 
kunniaksi korkata tämän vuoden glögikaudenkin :)

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo mittanauharannekoru!Mistä olet sen hankkinut?

    VastaaPoista
  2. Itsekin ihastuin siihen:) Italiasta työreissulta tarttui mukaan, en tiedä onko niitä Suomessa myynnissä.

    VastaaPoista

Kurkistus puutarhaan kesäkuun alussa

Talon päädyllä on melko yllättäen ehkä aurinkoisin kukkapenkeistäni, tässä riittää sekä valoa että tuulensuojaa kasveille. Nämä pitkätkin...