Siitä varmasti voi tehdä jotain

Myönnän, olen hamstraaja. Yritän päästä eroon ajatuksesta, että kaikesta voi vielä tehdä jotain, koska joka paikka pursuaa tavaraa. Olenkin onnistunut loman aikana siivoamaan vaatehuoneen, ja V:n vaatteet ja vauvatavarat kävin läpi. Olipa muuten urakka! Joskus on kuitenkin hienoa huomata, että hamstrauksesta on hyötyä.

Haaveilin melkein kaksi vuotta miljoonalokerikosta pienille matkamuistoille, joita on ostettu varsinkin kymmenisen vuotta sitten reissuilta Miehen kanssa. Toinen vaihtoehto säilytykseen oli Ferm Living Dorm -hyllykkö, mutta se tuntui niin hintavalta, vaikka olisi edelleen aivan täydellinen. Siispä, suuria rahavirtoja odotellessa, hamstraajan vaihtoehto:


Puinen teelaatikko on saatu äidiltäni, kannen lasi oli hajonnut, ja hän arveli, että minä voisin keksiä rasiasta jotain :) Valkoiset laatikot olen tuunannut joskus nauharasioiksi, mutta koska suunnittelen suuria työhuoneeni varalle, ne joutivat uusille urille. Ruuvasin kaikista kannet irti ( ja kyllä, kaikki pikkusaranat ja ruuvit ovat tallessa, jos niitä johonkin tarvisi...), ja Mies ruuvasi rasiat seinään. Nyt kun niitä olen katsellut, luulen, että joudun vähän lisätä niihin jotain paperia. Sinne tänne, ihan vähän.

Mielestäni aika soma kokonaisuus, mutta toisaalta, itsehän tämän keksinkin :)

Upeaa elokuista viikonloppua sinulle!


Kommentit