Kuistin kesäkukat


Viime vuonna kuistilla oli vain pölyiset kalusteet, nyt niiden seuraksi istuttelin vähän jo kukkiakin. Tuo kuisti on meillä lähes käyttämätön, itse käytämme aina toista sisäänkäyntiä ja monet kyläilijöistä tulevat myös sieltä sisään. Mutta tielle kun tämä näkyy, niin teki mieli vähän tunnelmoida :)

Portaiden viereen sinkkisankoon kylvin hajuhernettä, ja päälle laitoin pajukartion. En tiedä minä kesänä nuo meinaavat kukkia, en usko että tänä vuonna ainakaan :) Vieressä pinkkiä pelargoniaa ja lumihiutaletta. Tuo pelargonia on Miehen ehdoton kesäkukkasuosikki, siksi sitä meiltä aina löytyy.

Oma suosikkini on neilikka, ja ensimmäisen kerran ostin itse sellaisen. Olen ajatellut, että se olisi kovatöinen hoidokki, mutta kylläpä se hyvin on tuossa pärjännyt itsekseen. Amppelikukkana on pieni petunia (en muista nimeä, yllätys) ja takana tikashyllyllä näkyy pajukorissa toinen kuistin pinkinsävyisistä tupakkakasveista. Pidän tuosta kukasta kovasti, mutta tuossa kuistilla ne eivät jotenkin pärjänneet. Tai sitten tuo ruukku oli niille liian kostea asuinpaikka.

Kuisti on näyttänyt ihanan kesäiseltä ja niin raikkaalta, pidän kovasti tästä tunnelmasta :)

Mukavaa, kun kävit täällä blogissani!

Kommentit

Lähetä kommentti