perjantai 26. heinäkuuta 2013

Herkkua viikonlopuksi


Muutaman kerran tänä kesänä olemme tehneet kotosalla hampurilaisia, ja ai että ne ovatkin hyviä! Pihvit teen yksinkertaisesti naudan jauhelihasta, enkä lisää mukaan mitään muuta. Hyvin pysyvät kasassa, ja makuakin on. Tosin omistani tulee aina tuollaisia paksukaisia. Pitää ehkä hakea vielä sellainen pihviprässi jostain :)

Hesarin ruokasivuilla oli tässä jokin kerta kahden juuston hampurilaiset, ja sehän sopi meille! Cheddarin lisäksi mukana siis vuohenjuustoa. Oli kyllä hyvää... Peruslisukkeiden lisäksi karamellisoin punasipulia, ja tein aivan älyttömän ihanaa barbeque-kastiketta, jonka ohje löytyy Sara La Fountainin Passion for Food -kirjasta. Tänä kesänä täytyy varmasti vielä tätä herkkua syödä uudemman kerran :)

Makoisaa heinäkuun viimeistä viikonloppua sinulle!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti