Kuumailmapalloja tapetista
Tiedätkö tunteen, kun on hieno suunnitelma, mutta ei oikein ole aikaa toteutukseen? Tässä kävi nyt vähän niin, sillä ennen joulua törmäsin jossain blogissa (ikävä kyllä en muista, en muista edes oliko suomalainen vai ei) ideaan kuumailmapallokoristeista lastenhuoneessa. Mitään tarraa en ajatellut hankkia, vaan tuumasin, että tähän olisi hyvä käyttää samaisen huoneen tapetoinnista jääneitä palasia.

Laiskuus iski, ja lopputulos on vähintäänkin mielenkiintoinen. Pilvet ja pallot leikattu siis tapeteista, korit teippailin mt-teipeillä suoraan oveen. Ja kuvaa katsellessa huomasin, että komeuden kruunaa eri päin olevat pilvet, kaikki kun leikattiin samalla mallilla :)

Ja melko sympaattista on, että en jaksanut edes käyttää koristeluun mitään musteita tms. No, olkoon tämä versio 1 (ehkä jopa ainut versio), V ainakin tykkää. Tai ei ainakaan osaa vastustaa.

Täällä sään salliessa puuhaillaan ahkerasti pihalla, taistelu nokkosia ja myyriä vastaan on alkanut. Illalla pääsemmekin ystävän seurassa "iltalomalle",  kun V menee yökylään.


Oikein ihanaa viikonloppua sinulle! 

Kommentit