Lahjaksi säilytyspaikka

Magnolia-haasteessa piti tällä kertaa olla jotain kierrätettyä, ja niinpä päätin ensimmäisen kerran itse ottaa härkää sarvista, tai oikeammin vain purkin kaapista, ja tuunata tyhjästä putkilosta säilytyspurkki virkkuukoukuille ja neulepuikoille. Tätä oli ihan hauska tehdä, vastaavia ihanuuksia olen useissa blogeissa nähnyt jo pitkän aikaa.

Papereina värillistä kopiopaperia, kakkupaprua ja Magnolian pinkkiä ruutupaperia. Ruutupaperiin leimailin KaiserCraftin leimasimella nuotteja ja Stella Rosen leimasimilla pitsiympyröitä, joihin kovasti olen ihastunut! Lisäksi koristeena satiininauhoja, pitsiä ja helmitarroja. Tarkoitus oli saada purkista sellainen, että sitä voi säilyttää myös kumollaan kaapissa, joten en nyt tämän enempää koristellut ulkopuolta. Tämä matkaa todennäköisesti äitienpäivälahjaksi. Nyt harmittaa, että muuton yhteydessä heitin menemään useamman tällaisen tyhjän purkin, kun ne olivat jo useamman vuoden majailleet käyttämättöminä kaapissa.

Aurinkoista viikkoa sinulle ja kiva, kun piipahdit täällä blogissani!

Kommentit

 1. Mahtavaa kierrätystä,todella suloinen koukku/puikko purkki!itsellekkin tullut samoja fiiliksiä jostain tavaroista jotka notkunut kaapeissa ja lopulta siivousintoilujen lomassa sitten päätynyt roskikseen!!Mukava kun lähdit mukaan kierrättelemään :)!

  VastaaPoista
 2. Oi tää on hieno:)) Puikot löytyy aina kun ovat yhdessä paikassa.
  Mulla on tälläinen 40v vanha, kankaalla päällystetty---sain aikoinani työkaverilta joululahjaksi--kyllä on ollut tarpeen ja siihen sopii myös pitkät puikot:))

  VastaaPoista
 3. Hieno kierrätysidea ja niin suloinen tuo on, tykkään:)

  VastaaPoista
 4. Ihastuttava toteutus ja tarpeellinen,todella kaunis!Kiitti osallistumisesta haasteeseen:)

  VastaaPoista
 5. Oikein kiva idea ja upea toteutus!!Kyllä nyt löytyy neulomisvälineet helposti:)

  VastaaPoista
 6. Aivan mahtava idea ja toteutus kerrassaan upea!

  VastaaPoista
 7. Hyvä idea ja söpö toteutus!!!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti