Nimi Pikkumiehelle

- Katso, sanoi Nalle Puh.
- Mitä? kysyi Nasu.
- Uudet jalanjäljet. Kahden seuraan on liittynyt kolmas!Edellisessä postauksessa kerroin tehneeni meidän Pikkumiehellekin nimiavaimenperän, joten nimikin hänelle on siis päätetty. Juhlia vietimme tammikuun alkupuolella. Juhlia suunnitellessa pyörittelin kaikenlaisia ideoita, mutta päädyimme sitten tarjoamaan ruoaksi keittoa. Kahvipöytään ajattelin kokeilla myös monenmoista, mutta jotenkin tässä vauva-arjessa asiat eivät ole aivan niin yksinkertaisia :) Oikein ihanat juhlat meillä kuitenkin vietettiin perheen ja ystävien kesken.

Kukka-asetelmia en nyt tehnyt itse, vaan siskoni toi ne paikallisesta kukkakaupasta ja olin niihin oikein tyytyväinen. Kynttilät ovat uusissa PartyLiten kynttilänjaloissa, ihastuin näiden puumaiseen kuviointiin. Ihana ja taitava äitini teki kahvipöytään kuvassakin näkyvää ihanaa kirsikkaista suklaakakkuja, sekä Dallas-pullia, jotka ovat vaaleansinisissä Clas Ohlsonilta ostetuissa paperivuoissa.

Minä sain päähäni, että haluan tuon ihanan talvisen suklaakakun lisäksi myös käpykakun, ja tein sitten kakusta tuollaisen talvisen version päällystämällä kakun valkoisella sokerimassalla. Muuten kakun välissä melko perinteisesti vadelmamarmeladia ja diplomaattikreemiä, kostutukseen käytin vettä ja kahvilikööriä.

Lisäksi pyörittelin Cookie Popseja minttudominoista ja vaniljatuorejuustosta, ja sulatin päälle sekä tumma että valkoista suklaata. Cookie Popsit koristelin tuollaisilla lumihiutaleilla.

Nämä olivat ensimmäiset juhlat täällä uudessa kodissamme, ja monta ihanaa muistoa niistä jäikin. Seuraavia juhlia odotellessa :)


Kommentit

  1. On teillä nähty vaivaa, aivan ihanan näköiset tarjoomukset ja koristeet! Ristiäiset on kyllä paras juhla, sankari on taatusti luonnollinen ja koko juhlaväki onnessaan. Ihanaa, että saitte paljon hienoja muistoja pikkumiehen isosta juhlasta.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti