Ekaa kertaa

Mulla on pitkään, siis todella pitkään, ollut kokeiltavien juttujen listalla kutistemuovi. Ja siis se itse muovikin on ollut jo pitkään varastossa. Nyt syksyllä muuton yhteydessä jätin sen näkyville, ja nyt muutama kuukausi myöhemmin sain jo aikaiseksi siitä jotain tehdäkin :)


Mitään uutta maatamullistavaa ei kyllä ollut tarkoitus tehdä, vaan pitkään on jo pitänyt kokeilla tehdä avaimenperät idealla, jota voi ihailla täällä ja myöskin täällä. Ja teinpä yhden roikkumaan meidän pikkumiehen hoitolaukkuunkin. Tällaisia sujahti ystävänpäivän kunniaksi postiin viime viikolla.

Yllättävän helppoa oli näiden teko, ja nopeaakin. Täytyy lopusta muovista kokeilla tehdä joskus koristeita kortteihin. Sitä odotellessa :)


Kommentit

 1. Minullakin on ollut sama mielessä, mutta kummasti asiat vain tuppaa jäämään ajattelun asteelle tässä arjessa. Välillä kun tuntuu, ettei kuule edes omia ajatuksiaan :)

  Oikein kivoja pikkumuistamisia tällaiset avaimenperät kyllä ovat :)Näyttipäs teidän pikkumiehen juhlapöytäkin tosi herkulliselta.

  VastaaPoista
 2. wauwauwau!!!! aivan mahtavat!!! =)

  VastaaPoista
 3. Vautsi miten hienosti olet onnistunut näissä:) Mulla on valkoista kut.muovia, minusta se ei ole niin kivan näköistä--täytyy hankkia tuota toista, niistä tuli kerta noin nätit:))
  Upea ja herkullinen juhlapöytä teillä ollut:)
  Ihanaa viikonloppua:))

  VastaaPoista

Lähetä kommentti