Työviikon jälkeen on mukava laittaa hyvää ja helppoa ruokaa ja nauttia rauhallisesta hetkestä perheen parissa. Nämä Nigellan kananugetit ovat mielestäni aivan ihanaa perjantairuokaa. Monessa blogissa näitä on tehty, mutta toisin kuin alkuperäisessä ohjeessa en friteeraa kanoja, vaan paistan palaset uunissa. Lisäksi lisään kuorrutteen joukkoon chilirouhetta, jonka toki voi jättää poiskin.
Helpot kananuggetit
kanafileitä
maustamatonta jogurttia
murskattuja suolakeksejä
chilirouhetta
kanafileitä
maustamatonta jogurttia
murskattuja suolakeksejä
chilirouhetta
Leikkaa kanafileet sopiviksi paloiksi. Laita palaset kulhoon ja kaada päälle maustamatonta jogurttia. Anna kanapalojen marinoitua mieluusti seuraavaan päivään asti.
Pyyhi kanoista ylimääräinen jogurtti ja kierittele chilillä maustetussa suolakeksirouheessa. Paista palasia 220-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, tai kunnes kanapalaset ovat valmiita.
Nauti haluamasi dippikastikkeen kanssa. Itse pusersin muutaman valkosipulinkynnen ranskankerman joukkoon, hyvä ja äärettömän helppo kastike! Täytyypä tehdä näitä itsekin uudestaan!
Pyyhi kanoista ylimääräinen jogurtti ja kierittele chilillä maustetussa suolakeksirouheessa. Paista palasia 220-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, tai kunnes kanapalaset ovat valmiita.
Nauti haluamasi dippikastikkeen kanssa. Itse pusersin muutaman valkosipulinkynnen ranskankerman joukkoon, hyvä ja äärettömän helppo kastike! Täytyypä tehdä näitä itsekin uudestaan!
Ai säkin teet näitä nigellan kanoja? :)
VastaaPoistaNe on hyviä, mä tapaan vaan marinoida piimässä.
Joo, nämä on kyllä mun suosikkeja. Meillä ei ikinä oo piimää, kun ei sitä juoda, niin oon ottanu ton jogurtin käyttöön :)
VastaaPoista