keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Purtavaa perjantaiksi

Työviikon jälkeen on mukava laittaa hyvää ja helppoa ruokaa ja nauttia rauhallisesta hetkestä perheen parissa. Nämä Nigellan kananugetit ovat mielestäni aivan ihanaa perjantairuokaa. Monessa blogissa näitä on tehty, mutta toisin kuin alkuperäisessä ohjeessa en friteeraa kanoja, vaan paistan palaset uunissa. Lisäksi lisään kuorrutteen joukkoon chilirouhetta, jonka toki voi jättää poiskin.

Helpot kananuggetit

kanafileitä
maustamatonta jogurttia

murskattuja suolakeksejä
chilirouhetta


Leikkaa kanafileet sopiviksi paloiksi. Laita palaset kulhoon ja kaada päälle maustamatonta jogurttia. Anna kanapalojen marinoitua mieluusti seuraavaan päivään asti.

Pyyhi kanoista ylimääräinen jogurtti ja kierittele chilillä maustetussa suolakeksirouheessa. Paista palasia 220-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, tai kunnes kanapalaset ovat valmiita.

Nauti haluamasi dippikastikkeen kanssa. Itse pusersin muutaman valkosipulinkynnen ranskankerman joukkoon, hyvä ja äärettömän helppo kastike! Täytyypä tehdä näitä itsekin uudestaan!

2 kommenttia:

  1. Ai säkin teet näitä nigellan kanoja? :)
    Ne on hyviä, mä tapaan vaan marinoida piimässä.

    VastaaPoista
  2. Joo, nämä on kyllä mun suosikkeja. Meillä ei ikinä oo piimää, kun ei sitä juoda, niin oon ottanu ton jogurtin käyttöön :)

    VastaaPoista