Aarteita ja löytöjä

Joulun jälkeen suuntasin tieni alennusmyynteihin. Tällä kertaa vaatteiden metsästäminen ei tuntunut yhtään mieluisalta puuhalta, mutta ihanan löydön kuitenkin tein. Tällaisia puisia laatikoita myytiin alle kolmella eurolla. Ne on tarkoitettu kannen tekstin perusteella lääkintäjoukoille, mutta itse ajattelin vähän muokkailla niitä.


Laatikoissa on sisällä lokerikot ja niistä sekä kuvassa näkyvästä sekamelskasta lähdin kehittelemään laatikoille uutta käyttötarkoitusta. Ja tuo sekamelska on se aarre; erilaisia nauhoja. Leikkaan kaikista vaatteistani nuo satiininauhat talteen, ja myös äitini antoi omat keräilyeränsä minulle. Aarre karttui myös joulunaikaan, kun paketeissa oli ihania nauhoja.

Uusiin kansiin käytin häistä jääneitä papereita ja tarroja. Ne muistuttavat mukavasti tuosta päivästä väreineen ja teksteineen.


Ensimmäiseen laatikkoon pääsivät pitsit ja nauhat, toiseen korupiikit, haaraniitit ja erilaiset koristeneulat. Noita korupiikkejä väkertelin joululomalla. Viimeksi liimasin helmet kuumaliimalla korupiikkiin. Nyt kokeilin Tacky Glueta, ja hyvin näytti sekin toimivan.

Aarteeni eivät kuitenkaan vielä kotia näistä laatikoista löytäneet, joku muu säilytyskeino täytyy siis vielä keksiä irtonaisille nauhoille.

Mukavaa, kun kävit täällä blogissani!
Kommentit

  1. Onpas sinulla kaikenlaisia ihania juttuja täällä blogissasi! Näistäkin tuunatuista laatikoista tuli todella nätit! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti