Joulu on taas...

Syksyllä minulla oli paljon suunnitelmia joulun suhteen. Ajattelin tehdä pakettikortteja, koristeita ja lahjoja, ja ehtiä rauhassa valmistaa myös joulukortit. Ja nyt jouluun on kaksi yötä, eikä itsetehtyjä lahjoja ole kuin muutama pakettikorteista puhumattakaan. Ja joulukortitkin piti tehdä hirveällä kiireellä sarjatuotantona. No, ehkä sitten ensi vuonna :)


Tänään alkoi kuitenkin kaivattu joululoma. Joulukuussa ostin aivan ensimmäisen Tilda-kirjani ja tuo ihana Kaarnasydän ja sammalkranssi-kirja oli ihan pakko hankkia, kun sitä olin useassa blogissakin jo ihastellut. Näillä on sitten hyvä lähteä valmistautumaan ensi vuonna jouluun!

Yhden ajatuksen sentään sain toteutettua, nimittäin nuo kuvassa olevat jouluiset rocky roads- palat. Siskoni toi syksyllä meille Skotlannin tuliaisena purkilliset näitä herkkuja, ja mukana oli tavanomaisesta poiketen myös kirsikoita. Nämä matkaavat talouteen, jossa pähkinöitä ei syödä, mutta seuraavalla kerralla laittaisin sekä kirsikoita että pähkinöitä. Tässä kuitenkin minun ohjeeni näihin, aineita voi varmasti vaihdella aivan oman maun mukaan.Rocky roads -palat


200g tummaa suklaata
0,5 dl korintteja
1 dl pieniksi leikattuja, säilöttyjä kirsikoita
100g pieniä vaahtokarkkeja

Sulata suklaa ja lisää joukkoon muut aineet.
Levitä leivinpaperilla vuorattuun vuokaan ja l
aita jähmettymään jääkaappiin. Ja siinä se :)


Oikein hyvää joulun aikaa sinulle ja mukavaa, kun kävit täällä blogissani!


Kommentit

Lähetä kommentti