lauantai 25. syyskuuta 2010

Arkiruokaa ja -herkkuja

Maanantaina oli pitkästä aikaa virtaa kokkailuunkin. Pitkä syysflunssa vei kyllä energiat monen viikon ajaksi, mutta nyt voi sitten ruveta latautumaan talven odotukseen.


Maanantaina herkuttelimme sitruunaisella lohipastalla, ja jälkiruokasi kokeilin paistaa nektariineja, joita sattui löytymään jääkaapista. Jossain ruokaohjelmassa grillattiin puolitetut, sokeroidut nektariinit, mutta kokeilin paistaa omani pannulla ja laitoin hetkeksi uuniin. Nektariinit pehmenivät hieman ja maistuivat herkullisilta tuorejuuston kera, mutta vaniljajäätelö voisi olla myös hyvä lisuke.

Sitruunainen lohipasta

lohta
sitruunaa
tuorejuustoa
vettä tai ruokakermaa
tilliä
suolaa & pippuria

Kuutioi lohi, ja paista muutama minuutti.
Lisää maun mukaan sitruunanmehua, tuorejuustoa
ja vähän vettä tai kermaa.
Mausta ja sekoita pastan joukkoon.
Nopeaa ja hyvää :)

Oikein ihanaa viikonloppua!



1 kommentti:

  1. Ihana ohje- tätä täytyy kokeilla ensi viikolla!
    Ja ihania vauvakortteja merihevosesta, ihana idea!

    VastaaPoista