Viimeiset ja ensimmäiset

Vaaleansinisen lumiukkokortin koristeena kakkupaperia ja muutama Stickles-liimalla koristeltu lumihiutale.

Korttirintamalla on ollut tasaisen hiljaista, jouluksikin tein vain muutaman kortin. Meidän perheen joulukortit teetimme pojan piirustuksesta. Tämä Lawn Fawnin lumiukkoleimasetti on ollut minulla muutaman vuoden, ja aika vähällä käytöllä se on. Tämän kanssa puuhastellessa kaipailen kyllä kovasti saman sarjan stansseja... :) Kirjoitin muuten PicMonekylla jokaiseen korttiin vielä viime vuodenkin, mutta mitäs pienistä!

Punainen lumiukkokortti sai myös koristeeksi kakkupaperia ja Stickles-liimaa.

Samalla hankin nämä taustapaperit, jotka ovat myös Lawn Fawnin. Nyt käytin niitä oikein urakalla näihin kortteihin. Vaaleansinisellä kortilla osallistun myös P*skarteluhaasteeseen, jossa tällä kertaa kortti tehtiin luonnoksen mukaan. Samaa luonnosta käytin muidenkin korttien kanssa.

Vihreän kortin koristeena leipurinnyöriä ja mattapintaisia timanttitarroja.
Aivan oikeassakin elämässä meillä nautitaan nyt ohuesta lumipeitteestä, jonka alla tosin on jäätä huomattavan paljon... Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä satoi lunta, ja nyt pihalla on kymmenen astetta jo pakkasta. Ihanan talvista lomaviikkoa saamme siis ilmeisesti pojan kanssa viettää! 

Kommentit

  1. Korttisi tuovat mieleen lapsuuden lumisadepallot joita ravisteltiin ja ihasteltiin satamista moneen kertaan :) Helluset lumiukkokortit, eikä yhtään haittaa tuo väärä vuosi. Varmaan me jokainen totutellaan uuteen numeroon jonkin aikaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumisadepallot on kyllä niin ihania, siitä syystä pidänkin tästä leimasinsetistä. Olen kokeillut tehdä tällä leimalla shaker-kortteja, mutta niistä on tullut jotenkin tuhruisia... Harjoittelut jatkuvat :)

      Poista

Lähetä kommentti