Ensilumen aikaan


Muutama kuukausi jouluun, ja ihanasti eilen tänne satoi maahan ensilumi. Ihanalta näyttää kaikki, mahtava ajella töihin autolla (oli talvirenkaat) ja nauttia kirpeästä pakkasilmasta. Ehkä ne talvitakit ja -kengätkin olisi hyvä vielä hakea.

Lisäksi tämä sattuu nyt olemaan 200. postaus tässä blogissa, ja sen kunniaksi pistetäänpä pystyyn pieni arvonta. Osallistuaksesi arvontaan kommentoi tätä postausta ja kerro, millaisia jouluisia askartelusuunnitelmia sinulla on. Alla oleva askarteluaiheinen palkinto arvotaan ke 31.10. kaikkien vastanneiden kesken. Muista jättää myös yhteystietosi!


Onnea arvontaan, ja mukavaa viikonloppua!

Kommentit

 1. täälläkin saa jo nauttia ensilumesta, ihanaa... =)

  jouluaskartelusuunnitelmat on suuret, katsotaan sitten mitä saa aikaan niistä suurista suunnitelmista...
  ainakin haluaisin toteuttaa vähän suuritöisemmät omat kortit tänä vuonna, kun yleensä ne menee siihen että viimeisinä päivinä ennen postitusta kyhään jotkut kortit aina nopsaan kasaan... =)

  VastaaPoista
 2. Tarkoitus olisi tehdä taas pitkästä aikaa itse erilaisia joululahjoja. Korteissa ajattelin mennä tällä kertaa poikkeuksellisesti liukuhihnatuotantona, yleensä vaan kyllästyn kesken kaiken ja teen sitten erilaisia kortteja. :P

  VastaaPoista
 3. Kiva päästä kurkistamaan teidän pihaa. =) Lumikuorrutus tekee meilläkin nyt juhlavan tunnelman.

  Askarteluists... hirmuinen kasa kortteja, se nyt ainakin. Olisi kiva tehdä myös pieniä lahjoja, vaikkapa koristeltuja tulitikkurasioita.

  Iloa ja valoa teille koko perheelle!

  VastaaPoista
 4. Ainakin korttitehdas laitetaan ennen joulua pystyyn. Luultavasti tytön kanssa askartelemme jotain tytön kummeille lahjoiksi. Pitänee myös kokeilla yhtä joulukukkaohjetta, josko onnistuisi.

  lof73(at)mbnet.fi

  VastaaPoista
 5. Ehdottomasti suuret määrät joulukortteja :) kenties tänä vuonna poroja tai jotain muuta! Myös lahjojen askartelua ja hienosti paketointia!

  juliajuksu@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Tänä vuonna tyydyn pieniin suunnitelmiin muiden kiireiden vuoksi. Joulukortit askartelen kuitenkin ehdottomasti ja ehkäpä jokunen suklaarasiakin tulee värkkäiltyä.

  VastaaPoista
 7. Ihanaa kun on lulta maassa :)
  Jouluaskartelua on pitkä lista, mutta mitä kerkiää toteuttaa on toinen asia. Joulukortit, kynttilät ja koristellut tulitikkuaskit ovat päällimmäisenä listalla.
  Maarit K

  VastaaPoista
 8. Joulukortteja ainakin askartelen ja mikäli ehdin olisi tarkoitus suunnitella myös persoonallisia paketteja ja lahjapussukoita. Ihanaa aikaa tämä joulun odotus!

  hanna.juntunen1@luukku.com

  VastaaPoista
 9. Tiedän että pitäis alkaa väsää joulukortteja, mutta.
  Kortin teko on ollut mulla pitkään jäissä. Joten en uskalla itselle luvata mitään, ettei pety. :(

  VastaaPoista
 10. Eipä ole suuria suunnitelmia! Kortteja tulee väsättyä vaikka entisiäkin on laatikkokaupalla...
  Mieluummin lähtisin jonnekkin pois kotoa jouluksi, en tykkää koko joulusta:(
  meillä ei ole vieläkään lunta...

  VastaaPoista
 11. Joulu on salaisuuksien ja salaperäisyyden aikaa joten jotain jännää varmaan vielä ehtii suunnitella niiden varmojen joulukorttien lomaan.
  Voi, voi se ihananainen lumi muuttui kamalaksi vesikeliksi.
  Mukavaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
 12. Pahus että myöhästyin! Mutta kun on niin kiire niiden jouluaskartelujen parissa;) Enimmäkseen ompelua on tänä jouluna tiedossa...

  VastaaPoista
 13. :) Arvottu on, ja voittajaksi tällä kertaa Hansu, onnea! Kiitos kommenteista ja osallistumisesta. Paljon olisi itselläkin suunnitelmia, mutta taitaa työkiireet ja pikkumies niitä vähän hidastaa... No, ehkä joksikin jouluksi tulee valmista :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti