Paperihommia


Tänään täällä on päivitetty ansioluetteloa ja kirjoiteltu työhakemuksia. Se on tässä taloudessa melko varma kevään merkki. Piristykseksi nämä ihanuudet tarttuivat mukaan eiliseltä kauppareissulta, IvanaHelsingin lautasliinoja Pirkka-tuotemerkiltä.

Muuton yhteydessä syksyllä laatikoiden purkajat hämmästelivät, kun yksi hyllyllinen keittiössä täyttyi lautasliinoista. Siispä päätin etten osta hetkeen uusia. Varastossani ei kuitenkaan ole keväisiä lautasliinoja, ja nämä täyttivät varsin värikkäästi tuon aukon. Varsinkin, kun en osannut päättää, minkä värin valitsisin :)

P.S. Eilen kokeilin vaihtaa blogipohjaa, ja nyt nimen ympärillä näkyy tuo kehys. Osaako joku sanoa, saako sitä muokattua?

Kommentit

  1. Oi kun minua alkoi naurattaa tuo lautasliinojen hamstrauksesi!!! Minulla kans oli muutossa niitä iso laatikollinen:)) Olin kyllä jo etukäteen niitä jaellut tutuille:) Kauniille ei vaan voi mitään,nyt en kyllä osta vaikka olis kuin hienoja!!

    VastaaPoista
  2. Samoin minä ajattelin, mutta kuinkas kävikään :) Tosin täytyy ylpeänä todeta, että lautasliinojen ostolakkoni kesti lokakuusta aina helmikuun loppuun. Lahjaksi saatujahan ei lasketa, eihän? :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti