tiistai 3. tammikuuta 2012

Värikäs uuden vuoden avaus

Niin on uusi vuosi pyörähtänyt käyntiin, taas kerran. Itse toivon, että tämän vuoden aikana olisi aikaa ja energiaa toteuttaa monta mielessä pyörivää projektia. Pikkumies tosin on nyt tärkein, joten hänen tahdissaan mennään.

Viikonloppuna pääsin pieneksi hetkeksi kortteilemaan, ja tällainen oli lopputulos. Ei ollenkaan niin hyvä kuin ajattelin, mutta julkaisempa nyt kuitenkin :) Tätä pyörittelin mielessäni siitä asti, kun näin P*askiksen tämänkertaisen bingoruudukon. Teksti tästä puuttuu, kaipailen selvästi uusia tekstileimasimia. Osallistun haasteeseen siis rivillä pilkut-teippi-keltainen. Tässä kortissa liikuin kyllä oman mukavuusalueen ulkopuolella, täytyy yrittää joskus vielä uudestaan.

Täällä uusi vuosi on lähtenyt käyntiin talvisessa säässä,
toivottavasti lumesta saisi nauttia nyt jonkin aikaa.

Oikein hyvää ja idearikasta
uutta vuotta sinulle!

3 kommenttia:

  1. tosi magee kortti!! kivoja yksityiskohtia!! =)

    VastaaPoista
  2. Hienoa taustapaperia, onhan tässä ideaa vaikka mihin lähtöön:)) Omat ideat ovat nyt taasen hukkateillä.
    Intohimoista askarteluvuotta sinulle sinne lumien keskelle....mitähän se valkoinen oikein on? (siis meillä tuli tänään jälleen vettä)...ehkä ensi yönä tilanne korjaantuu!!

    VastaaPoista

Kurkistus puutarhaan kesäkuun alussa

Talon päädyllä on melko yllättäen ehkä aurinkoisin kukkapenkeistäni, tässä riittää sekä valoa että tuulensuojaa kasveille. Nämä pitkätkin...