torstai 30. heinäkuuta 2009

Onnitteluja

Tällä viikolla korttien tekoon on kyllä ollut vähän aikaa, ja eilen väkersin pienessä kiireessä tämänkin kortin. Johtuukohan siitä, että pitäisi tehdä jotain muuta kuin kortteja ja itse tietää sen, ettei tämäkään kortti oikein tunnu hyvältä. Kuva on kyllä vielä aika tummakin. Näin jälkiviisaana huomasin että joku erivärinen taustapaperi olisi ollut ihan hyvä idea.


Tällä kuitenkin osallistun tämän viikkoiseen Just Magnolia-haasteeseen. Leimasin on oma, ja pidän siitä kyllä kovasti, sopii mielestäni moniin kortteihin. Taustapaperit on kaikki Tiimarin paperivihkosesta. Koristeeksi lisäsin muutaman itsetehdyn korupiikin, helmitarroja ja pienen riipuksen.

This is my entry to this weeks Just Magnolia Challenge. I really like this stamp, it can be used in so many ways. The papers are from local craft store, and I decorated the card with some eye pins and an amulet.

Thank you for visiting my blog!4 kommenttia:

 1. Juhlallinen kortti ja ihana pieni koru! Ja tuo bling bling on hyvä idea!

  VastaaPoista
 2. Ihanat nuo helmet tuossa lasissa, sopivat tosi hyvin :) Hienot nuo muutkin koristeet. Itsekin tykkään välillä tehdä omia koristeita, mutta jotenkin alkaa välillä olla idean puutetta, kun ei keksi, mitä kaikilla lukuisilla helmillä tekisi... ;)

  VastaaPoista
 3. What a gorgeous card! Thanks so much for joining us at JM this week x

  VastaaPoista
 4. Hieno ja tyylikäs kortti :)

  Ja kiitos kommentista <3 Susiriipukset olen tilannut Ebayn kautta ja tilailen varmaan lähiaikoina lisääkin kun nuo kirjanmerkit vietiin käsistä :) Noista susiriipuksista tuli niin paljon kyselyjä mulle jo että tehdään varmaan kimppatilaus sitten, joten jos tahdot mukaan niin laita viestiä tulemaan :) Itse tahtoisin vaan löytää vielä lepakoitakin jostakin... ois tosi kivat esim. halloween korteissa :D

  VastaaPoista

Kurkistus puutarhaan kesäkuun alussa

Talon päädyllä on melko yllättäen ehkä aurinkoisin kukkapenkeistäni, tässä riittää sekä valoa että tuulensuojaa kasveille. Nämä pitkätkin...