Matkustan ympäri maailman...

Tämänkertaisessa Justa Magnolia -haasteessa aiheena oli napit, ja koska muita ohjeita kortin toteutusta varten ei ollut, ajattelin kortin tekemisen onnistuvan helposti... Toisin kuitenkin kävi. Usein minulla on väritetyt leimakuvat valmiina, jolloin kortin tekemiseen ei mene aivan niin kauaa, mutta nyt kyllä vierähti tunti jos toinenkin. En myöskään pääse käsittelemään kuvia, joten näkyy reunoilla hieman ruokapöytääkin... :)


Sekä Tilda että matkalaukut on Oliverialta. Kuvat on väritetty akvarellikynillä ja päälle lisätty sitten vähän kultaista kimalletta. Kortista tuli tällainen matka-aiheinen. Sopii kyllä hyvin kesälomaan, varsinkin kun parin viikon päästä suuntaamme etelään viikoksi!

Taustapaperi on Graphic 45-sarjan kaksipuoleista paperia, ihastuin noihin kelloihin, kun tämän näin Sinellissä. Nauhan takana on valmiina tarra, joten se on helppo liimata paikoilleen. Ruskeat lehdet olen ostanut Sinooperin poistokorista, ja samaan nurkkaan laitoin koristeeksi korupiikkejä, joita myös ostin Sinellistä. Olenkin niistä ja helmistä täällä askarrellut eri värisiä koristeita ja liimaillut valmiiksi, mukavaa kun voi tehdä itse koristeita kortteihin.

Koska aiheena tällä kertaa oli napit, käytin niitä kahdella eri tavalla. Isot napit ovat uusiokäytössä, leikkelin ne joskus poikaystävän roskiin menneestä paidasta ja nyt maalasin kultaisella askarteluspraylla. Tildalla on sitten vielä haalareissaan pikkuriikkiset napit.


This weeks challenge was to use buttons. Tilda and her luggage are from Oliveria. The paper is from Graphic 45-series, I just love those clocks on the backround! Many card makers have done wonderful decorations and I thought why not try that myself too.. So I bought some eye pins and glued pearls on them.

The golden buttons are from my boyfriends old shirt, I just painted them with golden spray. I also added tiny buttons on Tilda´s overalls.


Kommentit

 1. Hieno kortti :)
  Kauniisti olet värittänyt Tildan matkalaukkuineen ja tykkään väreistä kovasti. Ja kivasti olet asetellut nuo napit, etenkin hyvä idea laittaa henkseleihin, sopivat erinomaisesti :)

  VastaaPoista
 2. Tämä on tosi hieno kortti. Värimaailma viehättää.

  VastaaPoista
 3. Hauska kortti. Matkustusaihe niin ajankohtainen monelle lomalaiselle :) Napeille on joskus vaikea keksiä järkevää käyttöä korteissa. Yleensä ovat kukkien keskustoina. Tässä hauskasti koristeina sinänsä ja vieläpä 'oikeina' nappeinakin mininapit henkseleissä!

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis kokonaisuus, tykkään tästä paljon !!

  VastaaPoista
 5. Fabulous card, love the colours. Thanks for joing us at JM this week x

  VastaaPoista

Lähetä kommentti